'Scorpion'-actrice over plastische chirurgie, vreemdgaan en daten

Ze heeft nergens spijt van.

Tien jaar geleden behaalde ze de tweede plek in het vijfde seizoen van American Idol, nu heeft zangeres Katharine McPhee ook succes geboekt met acteren. Zo speelt ze in de tv-serie Scorpion, waarvan het derde seizoen over twee maanden start. De 32-jarige Amerikaanse sprak met het blad Ocean Drive over de ervaringen die ze heeft opgedaan. Vooral op het gebied van daten en trouwen liep het niet allemaal soepel.

Toen ze 24 was, stapte ze in het huwelijksbootje met Nick Cokas. Vijf jaar later ging ze echter vreemd met Michael Morris, een getrouwde regisseur met wie ze werkte aan de muzikale serie Smash. Inmiddels alleenstaand vertelt ze: "Ik voel me nu best goed. Ik trouwde en scheidde erg jong. Maar ik heb nergens spijt van. Van alle keuzes die ik heb gemaakt leerde ik iets. Ik heb altijd geluk gehad dat er grote invloeden in mijn leven waren die ervoor zorgden dat ik goed naar mijn keuzes en fouten keek. Ik denk dat we allemaal die reis volgen, om meer bewust te worden van de persoon die we zijn en zodoende te groeien en te leren."

In 2014 begon ze te daten met haar Scorpion-collega Elyes Gabel. Eerder dit jaar gingen ze uit elkaar. Vreemd vindt McPhee dat niet. "Ik ben mijn hele leven nooit vaak single geweest. Ik weet niet echt hoe je datet of single moet zijn. Zodra ik merk dat ik niet in een relatie met iemand wil zijn, neem ik de moeite niet om het staande te houden. Ik probeer op een manier te daten zodat ik me niet gevangen voel." Nochtans geeft ze toe dat ze liever verliefd is op één persoon, dan met verschillende mensen in korte tijd uit te gaan.

Het uitgebreide interview onthulde ook hoe de zangeres/actrice met bekendheid en schoonheid omgaat. Zo vertelde ze niets tegen plastische chirurgie te hebben, maar zelf onder het mes gaan ziet ze voorlopig niet zitten. "Ik heb het idee dat mensen er niet over willen praten omdat ze niet weten of het altijd goed werk oplevert. Mensen proberen altijd elkaar neer te halen. Voorlopig onderga ik niet een facelift, maar ik heb geen flauw idee hoe ik me over twintig jaar voel. Ik geloof in verouderen. Er is niets onaantrekkelijker dan iemand die weigert ouder te worden. Op een gegeven moment moet je dat wel een beetje toestaan."



NieuwsFilm

meest populair