The Emperor niet in 'Rogue One: A Star Wars Story'?

The Emperor niet in 'Rogue One: A Star Wars Story'?

Acteur Ian McDiarmid geeft zelf uitsluitsel.

In de Star Wars-prequelfilm Rogue One: A Star Wars Story gaan we heel wat herkenbare zaken en personages voorbij zien komen. Denk maar de Death Star, Darth Vader, Mon Mothma en Bail Organa. Maar krijgen we ook The Emperor te zien?

Keizer Palpatine is uiteraard een belangrijke personage in de Star Wars-saga. Hij werd al genoemd in de originele eerste Star Wars uit 1977 en na de laatste prequel-film Star Wars: Revenge Of The Sith (2005) is hij op zijn sterkst ooit. Acteur Ian McDiarmid, die de rol vervuld heeft, geeft aan of hij te zien zal zijn in Rogue One, de film die zich afspeelt tussen de twee voorgenoemde Star Wars-films.

Tijdens Amsterdam Comic Con sprak XGN de acteur die uitsluitsel gaf: "Ik zit zelf niet in de film." De ondertussen 72-jarige acteur gaf wel aan dat hij weet dat Darth Vader in de film zit. Dit zagen we uiteraard onlangs al in de trailer voorbijflitsen. Hieronder het verslag van XGN, met rond 6:30 McDiarmid:



De complete film van regisseur Gareth Edwards (Godzilla) draait vanaf midden december in de bioscopen. Hieronder een vermakelijke video met de vele merchandise:



NieuwsFilm

meest populair