Tom Sizemore drie maal aangeklaagd wegens aftuigen ex-vriendin

Tom Sizemore drie maal aangeklaagd wegens aftuigen ex-vriendin

Indien schuldig bevonden zal hij enkele jaren de bak ingaan.

Het ziet er niet goed uit voor acteur Tom Sizemore, die al sinds zijn 15e met drugsproblemen stoeit. Vorige maand, op dinsdag 19 juli om precies te zijn, zochten de autoriteiten van Los Angeles de 54-jarige Amerikaan op, nadat ze een oproep ontvingen van een vrouw in nood. De persoon in kwestie was de vriendin van de acteur. Politieagenten troffen haar onder blauwe en bloederige plekken aan - op haar hoofd en in het gezicht. Voor het hebben van losse handjes zal de acteur vermoedelijk in de gevangenis belanden.

Een dag of twee na het ongeval werd Sizemore door de politie ingerekend op verdenking van huiselijk geweld. Nu heeft roddelwebsite TMZ ontdekt dat de Black Hawk Down-commandant drie keer aangeklaagd is. Namelijk met onrechtmatig toepassen van geweld, bedreigen met het plegen van een misdaad en uiteraard huiselijk geweld. Als hij veroordeeld wordt voor alle misdaden, dan hangt er boven zijn hoofd een gevangenisstraf van maximaal drie jaar.

Het zit Sizemore sinds het aanvallen van zijn vriendin niet mee. Kort daarop werd hij door zijn vertegenwoordiger gedumpt, die niets meer met zijn cliënt te maken wil hebben, en nam de cast en crew van tv-serie Shooter afscheid van Sizemore, nadat hij een stuntman aanreed op de set. Laatstgenoemde zal volledig herstellen.

Voor de acteur is het niet de eerste keer dat hij zijn vriendin heeft mishandeld. Dertien jaar geleden, in 2003, vond hetzelfde drama plaats met zijn toenmalige liefde: Heidi Fleiss. Zij kwam in het ziekenhuis terecht, waar Sizemore zeven maanden gevangenisstraf voor kreeg en vier maanden een programma moest volgen voor drugsverslaafden. Toen hij in zijn proeftijd was, faalde hij voor zijn urinetest. Er werden sporen van bedwelmende middelen in zijn lichaam aangetroffen.



NieuwsFilm

meest populair