Meer flashbacks in 'Star Wars: Episode VIII'

Meer flashbacks in 'Star Wars: Episode VIII'

Betrouwbare bronnen stellen dat er meer context komt voor de gebeurtenissen tussen Kylo en Luke.

In Star Wars: The Force Awakens kregen we voor het eerst in de franchise enkele flashbacks te zien. Specifiek ging het om een moment waarop het personage van Daisy Ridley, Rey, het lichtzwaard van Luke Skywalker (Mark Hamill) pakte en momenten uit het verleden kreeg te zien. Zo zag ze de First Order en vermoedelijk de directe nasleep van de slachting onder de Jedi door toedoen van Kylo Ren (Adam Driver), een moment tussen Luke en R2-D2 en een flashback naar haar eigen jeugd. Een van de vragen die fans hebben is of Rian Johnson er ook voor gekozen heeft om wat flashbacks te laten zien in Star Wars: Episode VIII.

Een anonieme bron van Making Star Wars, die in het verleden al vaker goed heeft gezeten met dit soort geruchten, stelt dat er inderdaad flashbacks in de film zitten. Er zouden meer onthullingen zijn over wat er gebeurd is tussen Luke en Kylo.

"Er is een scène met Rey, Luke Skywalker, Artoo, Kylo Ren en de dode lichamen van jonge personages. Een inactieve volwassen Rey in de scène doet ons denken dat het een voortzetting is van de flashback die begon op Takodana. Rey lijkt slechts toe te kijken en daarom denken we dat het een visioen van het verleden is vanuit haar perspectief."

Het lijkt, gezien het feit dat de gebeurtenissen die zich tussen Luke en Kylo afgespeeld hebben wel iets meer context kunnen gebruiken, niet heel vreemd dat er wellicht voor gekozen wordt om flashbacks te laten zien. Het zal we nog even duren voordat we weten of dit echt zo zal zijn. De achtste sagafilm komt immers pas op 14 december 2017 uit in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair