Laura Haddock op nieuwe setfoto's 'Transformers: The Last Knight'

Laura Haddock op nieuwe setfoto's 'Transformers: The Last Knight'

De actrice werd samen met Mark Wahlberg en Bumblebee gespot in Londen.

De opnames van Transformers: The Last Knight vinden momenteel plaats op de straten van Londen. Michael Bay regisseerde vandaag een aantal scenes met de terugkerende Mark Wahlberg en Autobot Bumblebee, maar alle ogen waren gericht op de prachtige actrice Laura Haddock (Da Vinci's Demons, die een nog onbekende rol speelt in de film. De vrouwelijke hoofdrol in de film is weggelegd voor Isabele Moner, dus hoe groot Haddocks rol precies is weten we nog niet. Je kunt een aantal setfoto's met Haddock hieronder bekijken.

De cast van de vijfde Transformers-film bestaat naast de eerder genoemde acteurs uit o.a. Josh Duhamel, Tyrese Gibson, en nieuwkomers zoals Jerrod Carmichael en Laura Haddock. Anthony Hopkins zal daarnaast een nog onbekende rol spelen in de film.

Het script van Transformers: The Last Knight werd geschreven door Iron Man-scenaristen Art Marcum & Matt Holloway en Ken Nolan (Black Hawk Down. Explosiefanaat Bay regisseert wederom. De opnames van de film gingen deze zomer van start in de Amerikaanse stad Detroit.

Transformers: The Last Knight draait vanaf 22 juni 2017 in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair