Algemeen

Will Smith over 'Collateral Beauty': "deze slaat je knock-out"

De film die het opneemt tegen 'Rogue One: A Star Wars Story.'

door Bram de Groot om 11:28 in Algemeen
Op de dag dat Rogue One: A Star Wars Story verschijnt (in de States), begint ook de film Collateral Beauty van regisseur David Frankel (The Devil Wears Prada) aan zijn bioscoopgang. Een van de hoofdrollen wordt gespeeld door Will Smith, recent nog te zien in Suicide Squad.

De acteur sprak afgelopen maand met Entertainment Weekly over de "Kerstfilm": "Zo nu en dan ontvang je een script en dan weet je al bij de tiende pagina dat je het gaat doen. Je bent dan gewoon van 'oké, deze ga ik maken.' Deze film heeft het beste slot van alle films waar ik onderdeel van uit heb gemaakt. Deze slaat je uit het niets in één keer knock-out. Het is een zeldzame combinatie van hilariteit en diepgang."

Over de situatie dat de film het opneemt tegen een Star Wars-film zegt Smith: "Uh, ja. Ze noemen dat contra-programmering. Ik noem het op je donder krijgen tijdens Kerstmis."

In de film, welke een script kreeg van Allan Loeb (Wall Street: Money Never Sleeps), zien we hoe een tragische gebeurtenis een New Yorkse reclameman het pad opstuurt van andere gebeurtenissen vol depressie, tragedie, romantiek en hoop.

Naast Smith zijn ook namen als Keira Knightley, Kate Winslet, Edward Norton, Helen Mirren, Naomie Harris en Michael Peña te zien in Collateral Beauty. Vanaf 22 december in de Nederlandse bioscoopzalen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

haertel

Avatar

Klinkt veelbelovend!

Master Of Films

Avatar

Leuk en aardig, maar Rogue One: A Star Wars Story krijgt bij mij als eerste aandacht deze kerst. Collateral Beauty gaat bij de leftovers.

NieuwsFilm