Trailer 'De Premier': Belgische actiethriller van Hollywood-formaat

De nieuwe film van de regisseur van Loft (2008).

Hieronder zie je de trailer van de Belgische actiethriller De Premier, geregisseerd door Erik Van Looy. Uiteraard is hij vooral bekend van het bejubelde Loft (2008) en de bekritiseerde Amerikaanse remake The Loft (2014). Onderstaande trailer bewijst dat de filmmaker flink wat heeft geleefd van zijn avontuur in Hollywood.

In De Premier, met Koen de Bouw in de titelrol, wordt de Belgische premier gekidnapt en krijgt hij de opdracht om de president van de Verenigde Staten te doden. Zijn gezin staat op het spel.



De regisseur over de film en de trailer: "Ik wilde geen trailer zoals in Amerika, waarbij je na het kijken het gevoel krijgt dat je de hele film al gezien hebt. Wij willen mensen vooral nieuwsgierig maken. Ik kán ook niet meer tonen. We moesten de trailer zo monteren dat er echt niks van het verhaal wordt blootgelegd, omdat je in de film constant op het verkeerde been wordt gezet."

Andere rollen zijn voor Tine Reymer, Saskia Reeves en Adam Godley. Vanaf 26 oktober in de Vlaamse bioscopen en vanaf 24 november in Nederlandse zalen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair