TIFF 2016: 'GOT'- actrice Ellie Kendrick keert terug naar huis in 'The Levelling'

TIFF 2016: 'GOT'- actrice Ellie Kendrick keert terug naar huis in 'The Levelling'

Een heel andere wereld dan die van Meera Reed.

Ellie Kendrick kennen de meeste mensen van de serie Game of Thrones[/] waarin ze als Meera Reed op pad is met het personage Bran. Maar de actrice is ook van tijd tot tijd in een film te zien, naast het theaterwerk dat ze in Engeland doet. Met [i]The Levelling laat ze zich van een dramatische kant zien, zoals je kunt zien in de trailer hieronder.

Kendrick speelt in de film de rol van Clover Catto. Zij is een dierenarts in opleiding wanneer ze het nieuws te horen krijgt dat haar broer is overleden. Bij haar ouderlijk huis aangekomen hoort ze dat haar broers dood waarschijnlijk een zelfmoord betrof. Verder is ook het huis verandert in een bouwval door de overstromingen.

Clover moet haar verleden onder ogen komen en daarmee de relatie met haar vader, die niet al te best is. Ook probeert ze erachter te komen wat er met haar broer is gebeurt en rouwt ze om zijn dood. De emotionele weg die Clover af begint te leggen, zal alles veranderen. De regie van dit Britse drama is in handen van Hope Dickson Leach.

The Levelling ging op het filmfestival van Toronto afgelopen week in première binnen het Discovery programma. Een releasedatum voor de film in Nederland is er vooralsnog niet.



NieuwsFilm

meest populair