Scheiding Halle Berry en Olivier Martinez op pauze

Sinds de aankondiging vorig jaar hebben ze weinig actie ondernomen.

De scheidingszaak van acteurskoppel Halle Berry en Olivier Martinez wordt voorlopig in de ijskast gezet. Dat melden TMZ en E! News, beide met verschillende redenen. De één bericht dat de 50-jarige Amerikaanse en de 50-jarige Fransman weer knus zijn, de ander dat ze nog steeds om geld en hun zoon Maceo vechten.

Even terug naar 29 oktober 2015. Toen kondigde de twee aan (die sinds 2013 getrouwd zijn) dat hun huwelijk op de klippen was gelopen. Op de papieren die Berry indiende stond als verklaring "onoverbrugbare redenen" aangevinkt. Er zou in ieder geval veel bekvechten aan te pas zijn gekomen. Een kennis van het stel gaf simpelweg aan dat het huwelijk niet meer werkte.

Nu zijn we een jaar verder en Berry noch Martinez heeft moeite gedaan om te vorderen met de splitsing. Er zijn geen eisen gemaakt en het duo heeft eigenlijk sindsdien geen woord meer van zich laten horen. De persoon die de echtscheiding behandelt heeft laten weten dat de zaak geseponeerd wordt als geen van beiden iets onderneemt.

Dat brengt ons bij de reden van hun uitstel. Volgens E! News discussiëren Berry en Martinez nog over hun geld en voogdijschap over de 3-jarige Maceo, waar Berry van beviel in 2013. Moeilijk zou de scheiding niet moeten verlopen, want ze zijn getrouwd onder huwelijkse voorwaarden.

Roddelwebsite TMZ meent van een naaste te hebben gehoord dat het weer goed gaat tussen de twee en dat ze tevreden zijn met hun huidige relatie. Berry hoopt daarnaast dat Martinez zijn woede en frustraties in de hand blijft houden, want dan heeft hun huwelijk absoluut kans van slagen. Naast Maceo fungeren ze ook gezamenlijk als ouders van Berry's 8-jarige dochter Nahla, die ze met model Gabriel Aubry in 2008 kreeg.

Een andere reden dat Berry geen haast heeft met de 'scheiding' is omdat ze haar derde huwelijk niet officieel als mislukt wil bestempelen. Voorheen stapte ze in het huwelijksbootje met David Justice (1993 t/m 1997) en Eric Benét (2001 t/m 2005).



NieuwsFilm

meest populair