Anne Hathaway wil graag 'Catwoman' spin-off maken

Anne Hathaway wil graag 'Catwoman' spin-off maken

Maar vindt het ook niet erg om het stokje door te geven aan een eventuele opvolger.

Regisseur Christopher Nolan bracht ons in het sluitstuk van zijn Batman-trilogie, The Dark Knight Rises, niemand minder dan Catwoman. Het personage werd gespeeld door actrice Anne Hathaway en die blijkt vrij goede herinneringen te hebben aan de rol. Sterker nog, ze wil het personage graag nog eens spelen.

"Ik hield van dat personage en vond het geweldig om haar te spelen. Maar ik weet niet zeker hoe het zou kunnen werken, omdat ik denk dat het Chris Nolan hoofdstuk van het Batman-verhaal afgerond is en ik daar onderdeel van uit maak. Maar ik hou van het DC-filmuniversum en het zou geweldig zijn om terug te keren," aldus Hathaway.

Het is precies zoals zij zegt: met Ben Affleck als opvolger van Christian Bale in de zwarte cape van Batman, is het hoofdstuk van Nolans interpretatie van het personage afgerond. Om die reden merkt Hathaway ook op dat ze het niet erg vindt om het stokje door te geven:

"Het hoort er een beetje bij, als je de rol accepteert, dan neem je hem over van de laatste Catwoman. Halle [Berry] en Michelle [Pfeiffer] reageerden zo vrijgevig, dat ik dat ook ga doen als ik aan de beurt ben."



NieuwsFilm

meest populair