Volledige trailer erotische 'Fifty Shades Darker'!

Nog maar een paar maandjes wachten en dan gaan de avonturen van Anastasia Steele met de ondeugende Christian Grey weer verder.

Ondanks fikse kritiek, bracht het erotisch drama Fifty Shades of Grey ongeveer 570 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office - meer dan genoeg voor een vervolg. Dat draagt de naam Fifty Shades Darker en wordt gebaseerd op het tweede boek in de boekenreeks van schrijfster E.L. James. Waar de eerste film niet bepaald goed ontvangen werd, hoopt men dat bij dit vervolg beter te doen. Zo wipte men, na fikse ruzies tussen E.L. James en regisseur Sam Taylor-Johnson de regisseur en werd zij vervangen door James Foley.

Aan het begin van dit vervolg hebben Christian Grey (Jamie Dornan) en Anastasia Steele (Dakota Johnson) hun relatie verbroken, een feit waar de bijzondere voorkeuren van Christian in de slaapkamer verantwoordelijk voor zijn. Toch verlangt Anastasia naar hem terug en als Christian met een nieuw voorstel komt, kan ze het idee weer met hem samen te zijn niet weerstaan. Hun sensuele affaire wordt nieuw leven ingeblazen. Op de achtergrond worstelt Christian met innerlijke demonen en probeert Anastasia de woede en jaloezie van haar voorgangers te weerstaan.



Het scenario van Fifty Shades Darker is geschreven door Niall Leonard, de echtgenoot van schrijfster E.L. James. Vermoedelijk kan dit eindproduct meer de goedkeuring van James verwachten. Een vervolg is overigens ook al aangekondigd, in de vorm van Fifty Shades Freed. Die film is direct met Darker opgenomen en staat gepland voor een release op Valentijnsdag 2018. Mogelijk volgen er nog veel meer films, want niet alleen schreef James al een boek vanuit het perspectief van Christian Grey, ook kondigde ze gisteren een vijfde boek aan.

Rollen in Fifty Shades Darker worden niet alleen gespeeld door Jamie Dornan en Dakota Johnson, maar ook door onder meer Eric Johnson, Luke Grimes, Hugh Dancy, Rita Ora en Marci Gay Harden. De film gaat op 14 februari 2017 in première.

NieuwsFilm

meest populair