Imogen Poots in stripboekverfilming 'I Kill Giants'

Imogen Poots in stripboekverfilming 'I Kill Giants'

Ook Zoe Saldana zit in de film over een klein meisje met veel fantasie.

De stripboekverfilming I Kill Giants heeft er een nieuw castlid bij: Imogen Poots. Vorig jaar tekende Zoe Saldana (Star Trek: Beyond) voor een hoofdrol in de film die geregisseerd wordt door Anders Walter. Het wordt zijn regiedebuut. De comic, welke uit zeven boeken bestaat en uitkwam in 2008, is bedacht door Joe Kelly en getekend door J.M. Ken Niimura.

Madison Wolfe (The Conjuring 2) is Barbara Thorson. Ze is snel van begrip, snugger en is nergens bang voor. Waarom zou ze? Per slot van rekening is ze het enige meisje op de basisschool dat een Noorse oorlogshamer in haar rugtas bewaart waarmee ze reuzen doodt. Althans, dat is wat ze je zal vertellen. Maar waar eindigt de fantasie en begint de realiteit voor dit verwarde meisje? Of zou ze de waarheid kunnen spreken? I Kill Giants wordt omschreven als een bitterzoet verhaal waarin een jong meisje, een buitenstaander, met echte en bedachte monsters worstelt.

Saldana speelt schoolbegeleidster/psychologe Mrs. Molle, die vriendschap sluit met Barbara. Wie Imogen Poots speelt is niet bekendgemaakt. Joe Kelly heeft zelf het scenario geschreven. De cast en crew begint 27 september met de opnames. Deze vinden plaats in Ierland en België. XYZ Films, Umedia, Treehouse en 1492 Pictures ontfermen zich over de productie.



NieuwsFilm

meest populair