'Guardians of the Galaxy Vol. 2' wordt complex familieverhaal

'Guardians of the Galaxy Vol. 2' wordt complex familieverhaal

Wat heeft Ego the Living Planet te onthullen?

Sinds aangekondigd werd dat acteur Kurt Russell zou spelen in Guardians of the Galaxy Vol. 2, hadden fans de theorie dat hij de vader van Chris Pratts Star-Lord zou spelen. Dat bleek tijdens de San Diego Comic-Con te kloppen. Ondertussen mag Russell, die de rol van Ego the Living Planet speelt, ook vertellen over het verhaal van de film. Hij stelt dat het vooral om familie zal draaien.

"Het is een erg complex verhaal om te vertellen. Dit wordt, denk ik vooral voor Marvel, een van de films die het meeste draait om menselijke problemen, familieproblemen, ouderproblemen en alle problemen die kinderen hebben met hun vaders en moeders en hun familieboom, waar ze vandaan komen. Ik denk dat het erg interessant wordt, want Peter heeft dilemma's en moet beslissingen maken die niet gewoon draaien om het redden van iemand. Het gaat nu om ontdekken wie je bent, waar je vandaan komt en waar je heen gaat."

Natuurlijk zal het niet alleen om het personage van Chris Pratt draaien, die familieproblemen heeft. Ook Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Nebula (Karen Gillan) en zelfs Yondu (Michael Rooker) lijken hiermee te zitten. Zo zijn Gamora en Nebula immers de adoptiedochters van Thanos (Josh Brolin) en hebben ze daar duidelijk problemen mee. En Drax wil nog altijd wraak nemen voor de moord op zijn vrouw en dochter. En wat te denken van Yondu, die te maken krijgt met grote problemen binnen zijn Ravagers?

Vanaf 27 april 2017 draait de film van regisseur James Gunn in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair