Video

Gegriezel en gekraak in teaser trailer 'Annabelle 2'

De spin-off sequel op The Conjuring.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 13:00 in Video
Ondanks een matig ontvangst was de horrorfilm Annabelle (2014) wel een financieel succes. De spin-off van James Wans horrorfilm The Conjuring (2012) en het later verschenen The Conjuring 2 (2016) wist namelijk $256,9 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Aankomend jaar verschijnt een vervolg. Hieronder de teaser trailer / aankondigingstrailer.

Met een script van Gary Dauberman gaat Annabelle 2 over een poppenmaker en diens verminkte vrouw. Twintig jaar na de dood van hun dochter verwelkomen zij een non en meerdere jonge meiden uit een weeshuid in hun huis. Een duivelse creatie van de poppenmaker, de pop Annabelle, weet wel raad met de gasten.

Belangrijke rollen in Annabelle 2 van David F. Sandberg, bekend van de recent succesvolle horrorfilm Lights Out, zijn voor Anthony LaPaglia, Stephanie Sigman, Alicia Vela-Bailey en Miranda Otto. Vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscoopzalen.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Headzz76

Avatar

Lekker weer dat muzikale geweld. Gaan m'n haren van overeind staan. Jah, mijn interesse is gewekt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair