Nazi-invasie in 'Transformers: The Last Knight'

Nazi-invasie in 'Transformers: The Last Knight'

Adolf Hitler is mogelijk te zien...

Gisteren zagen we nog dat 's werelds eenzaamste hond Freya the Dog een cameo heeft in Transformers: The Last Knight en vandaag blijkt dat de film zich ook zal afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Adolf Hitler en Sir Winston Churchill zouden zelfs te zien zijn.

FameFlyNet heeft een setfoto geplaatst waarop Blenheim Palace te zien is. Dit is het geboortehuis van Churchill. Opvallend is dat er ook nazi-vlaggen zijn opgehangen. Ondanks dat dit in Engeland al leidt tot de nodige verontwaardiging, belooft regisseur Michael Bay dat de film alles in een logischer daglicht zal zetten:

"Ik zag in de krant iets staan over Blenheim," zei Bay tegenover BBC News. "en ik wil alleen zeggen dat de mensen het script niet hebben gelezen. Ze weten niet dat Churchill, in deze film, een grote held is en dat Churchill zou glimlachen om gisterenavond."



De setbeelden van gisteren, met het gelukkige hondje, zouden mogelijk uitwijzen dat Anthony Hopkins de rol van Churchill op zich neemt. Door verschillende media wordt nu al gesproken dat het Derde Rijk in de film groter is dan deze ooit is geweest en dat Adolf Hitler mogelijk één van de slechteriken is in de film... Hieronder nog twee foto's vanaf de set:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Personages die in ieder geval bevestigd zijn voor de film zijn onder meer Cade Yeager (Mark Wahlberg), Joshua Joyce (Stanley Tucci), Lt. Colonel William Lennox (Josh Duhamel), Izabella (Isabela Moner), Robert Epps (Tyrese Gibson), King Arthur (Liam Garrigan) en Merlin (Santiago Cabrera). Transformers 5 draait vanaf 22 juni 2017 in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair