Eerste beeltenis 'Jungle' toont verloren Daniel Radcliffe

Eerste beeltenis 'Jungle' toont verloren Daniel Radcliffe

In het avontuur/drama van 'Wolf Creek'-regisseur Greg McLean raakt hij de weg kwijt in Bolivia.

Bloody Disgusting heeft ons een eerste blik op Jungle gegeven, welke je beneden terugvindt. In het drama, dat gebaseerd is op het 2005-boek Jungle: A Harrowing True Story of Survival van Yossi Ghinsberg, speelt Daniel Radcliffe de belangrijkste rol. Namelijk die van de Israëlische Ghinsberg. De man in de regiestoel is Greg McLean, o.a. bekend van zijn Wolf Creek-horrors en het aankomende The Belko Experiment.

Na zijn tijd bij de marine besloot Ghinsberg in 1981 te gaan reizen, want hij is dol op avonturen. Hij spaarde geld en vertrok naar Zuid-Amerika. De Australische Karl Burechter - die Ghinsberg later ontmoette - beweerde een geoloog te zijn, eentje op zoek naar goud dat in een afgelegen inheems dorpje verstopt lag. Samen met twee vrienden (Amerikaanse fotograaf Kevin en Zwitser Marcus Stamm) volgde Ghinsberg de zogenaamde gids de jungles van Bolivia in.

Hun droomreis sloeg al snel om in een nachtmerrie. Het kwartet liep vier dagen totdat ze bij hun bestemming aankwamen. Omdat de voorraden schaars waren moesten ze op dieren jagen, zoals apen. Het duurde ook niet lang voordat ze ontdekten dat Burechter over het goud loog. Meningsverschillen dreef de heren uiteen in groepen van twee. Ghinsberg verloor echter zijn maat Kevin toen ze met een vlot de rivier afvoeren en een waterval tegenkwamen. De Israëlische man liep daarna drie weken lang alleen in de ongekende jungle, zonder uitrusting, eet- en drinkwaar.


Bekijk de afbeelding

De rest van de cast bestaat uit Thomas Kretschmann en Alex Russell. Justin Monjo schreef het script, dat momenteel in Australië verfilmd wordt. Eerder schoten ze in Colombia. Wanneer geïnteresseerden Jungle precies kunnen gadeslaan is niet bekend. Ergens volgend jaar komt de titel in ieder geval uit.



NieuwsFilm

meest populair