Drie nieuwe afbeeldingen voor home invasion thriller 'Safe Neighborhood'

Drie nieuwe afbeeldingen voor home invasion thriller 'Safe Neighborhood'

Met hoofdrollen voor Olivia DeJonge en Levi Miller.

Vermoedelijk komt binnenkort de trailer van Safe Nighborhood uit, want Bloody Disgusting heeft een drietal nieuwe blikken op de thriller vrijgegeven. De film van Storm Vision Entertainment en Best Medicine is gemaakt door Chris Peckover. Samen met Zack Kahn schreef hij de kerstfilm.

Hoofdrollen zijn er voor Olivia DeJonge (The Visit), Levi Miller (Pan) en Ed Oxenbould (eveneens The Visit). De drie acteurs zie je in de onderstaande foto's. Eerstgenoemde speelt babysitter Ashley die (zoals ze vaker voor de familie Lerner doet) op een 12-jarige jongetje (Miller) past. Het is bijna Kerstmis dus iedereen is in een goede stemming. Maar wanneer vreemdelingen in het huis proberen te breken moet ze hard optreden. Ze ontdekt vrij snel dat dit niet om een normale inbraak gaat...


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

Volgende week donderdag gaat Safe Neighborhood in première tijdens het filmfestival Fantastic Fest in de Amerikaanse staat Texas. De bovengenoemde spelers worden gesteund door Virginia Madsen en Patrick Warburton. Releasedatums voor de bioscoopvoorstellingen zijn er nog niet, het is aannemelijk dat als de film in Nederland verschijnt, het ergens rond Kerstmis zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair