Video

Rebecca Hall als suïcidale verslaggeefster in trailer 'Christine'

Het waargebeurde verhaal van Christine Chubbuck, die zich in de jaren zeventig tijdens een live-uitzending van het leven beroofde.

door Jan-Peter Rook om 15:29 in Video
Het biografische drama Christine vertelt het verhaal van Christine Chubbuck, de in Florida gebaseerde verslaggeefster die zich in de jaren zeventig tijdens een live-uitzending van het leven beroofde. De film van regisseur Antonio Campos (Afterschool, Simon Killer) gaat in op Christine's leven en de gebeurtenissen voorafgaand aan de beruchte zelfmoord in 1974. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Christine, met een scenario van Craig Shilowich, volgt de pientere verslaggeefster Christine (Rebecca Hall). Ze vindt dat ze tot meer in staat is en hoopt een positie te bereiken waarmee ze een groter publiek kan bereiken. Christine heeft een oog voor nuance en houdt van sociale gerechtigheid, waardoor ze continu in de clinch ligt met haar baas (Tracy Letts), die meer van sensatieverhalen houdt. Geplaagd door vertwijfeling en een tumultueuze thuissituatie bereikt haar afnemende hoop een dieptepunt wanneer een ze verliefd wordt op een collega (Michael C. Hall), maar dit niet wederzijds blijkt te zijn. Op een gegeven moment neemt het leven van de gedesillusioneerde Christine een onverwachtse en duistere wending.

Christine komt in de States uit op 14 oktober.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair