Spetterende spanning in Dive-In Cinema

Geen Drive-In maar Dive-In! Film kijken in het zwembad.

Op 18, 19 en 20 november vindt straks in Zwembad de Bongerd te Wageningen een nieuw uniek filmevenement plaats. Geen Drive-In, maar een Dive-In Cinema. Het idee is gebaseerd op de zogenaamde Secret Cinema uit Engeland, waarbij een film op een bijzondere locatie wordt gedraaid, scènes live worden meegespeeld door acteurs en de locatie wordt omgetoverd in de stijl van de film. Met sets, versieringen en special effects tijdens de film, om het publiek een unieke ervaring te geven die ze nergens anders zullen meemaken.

Het is de eerste keer dat dit gebeurt in Nederland. Als deze vertoningen een succes zijn, dan zal er een vervolg komen. Waar en wanneer en in wat voor soort setting is natuurlijk nog niet bekend, behalve dat het ergens anders zal zijn om er wederom iets unieks van te maken. Wel is al zeker dat na de film dit keer een afterparty in het zwembad plaatsvindt. Kaartjes zijn voor het hele evenement verkrijgbaar via de website, zowel voor veilige, droge plekken op het balkon als voor plekken in het water.

Natuurlijk wordt er bij dit initiatief een toepasselijke film vertoond. Een echte Hollywoodklassieker met beroemde scènes en iconische muziek, die elke keer dat je hem ziet weer beter wordt. De kenner zal aan de hand van onderstaande poster en trailer waarschijnlijk al kunnen raden om welke film het gaat. Dus pas maar op als je het water in gaat!


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair