Video

Volledige trailer 'The Bye Bye Man' toont overeenkomsten met Slenderman

Niet alleen wil hij je om zeep helpen, ook vergalt hij je familiefoto's.

door Rik Timmer om 18:09 in Video
Horrorfilms trachten de kijkers schrik aan te jagen, degene die gebaseerd zijn op waargebeurde en bekende verhalen hebben op dat gebied een voorsprong. The Bye Bye Man probeert daar ook op mee te liften, welke Robert Damon Schneck's volksverhaal The Bridge to Body Island volgt. Eerder dit jaar kwam de teaser trailer uit, nu is de officiële trailer uitgekomen.

In de jaren 90 van Wisconsin krijgen een aantal hogeschoolstudenten te maken met een vreemde individu. Een bovennatuurlijke entiteit, waarvan ze later achterhalen dat het de Bye Bye Man is, maakt jacht op mensen die aan hem denken of zijn naam uitspreken. Het wezen bezit daarnaast het vermogen om mensen over te nemen en middels hen vreselijke daden te begaan. De verbijsterde studenten hebben geen idee wat ze moeten doen, want de Bye Bye Man richt al langer dan vandaag bloed en verderf aan.Rollen zijn er o.a. voor Doug Jones, Faye Dunaway en Carrie-Anne Moss. Stacy Title is verantwoordelijk voor de regie, Jonathan Penner voor het schrijfwerk. STX Entertainment brengt de horror eind 2016 en begin 2017 wereldwijd uit. Hier in Nederland zal The Bye Bye Man pas in januari verschijnen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Dat is wel wat anders dan niet slapen zoals bij Freddy.
Iets niet zeggen zoals ze in de trailer zeggen is nog makkelijk maar iets niet denken onmogelijk. Ik probeer al jaren niet aan Sarah Jessica Parker te denken maar er gaat geen dag voorbij....

Ik ben benieuwd of ze met dit interessante concept ook een goede horror kunnen maken. De trailer is ok,niet overtuigend..

NieuwsFilm