Will Ferrell is geen 'Captain Dad' meer

Will Ferrell is geen 'Captain Dad' meer

Een week voordat men gaat filmen is hij uit het project gestapt.

De onafhankelijke komedie Captain Dad is diens hoofdrolspeler kwijt. Will Ferrell is een week voordat de productie van start zou gaan uit het project gestapt. Volgende week maandag, 26 september, moesten de camera's gaan draaien in en rond havenstad Cartegena te Colombia.

Het is niet bekend waarom Ferrell van de rol afziet. Collega's Michael Cera en Catherine Keener zijn wel nog van de partij. Momenteel is regisseur/schrijver Sebastián Silva (Magic Magic) met een acteur in gesprek om de titelrol in te vullen. Om wie het gaat is niet duidelijk. Als de gesprekken niet goed verlopen is er een grote kans dat het project uiteenvalt. Eerder dit jaar promootten de makers Captain Dad als een Will Ferrell-vehikel tijdens het Filmfestival van Cannes.

In de komedie moest Ferrell leven geven aan Rich Peelman. Hij wil zijn vrouw Linda (Keener) het cadeau van haar leven geven: een familievakantie per zeilboot door het Caribische gebied. Hun zes kinderen en hun geliefden gaan ook mee. Het uitstapje verloopt onaangenaam, want de koppige Rich denkt alles beter te weten dan zijn familieleden. Iedereen wordt echter gek van hem en zijn waardeloze zeilboot-vaardigheden. Het resulteert in een soort muiterij, waarbij iemand Rich overboord gooit. Eenmaal op het droge probeert hij uit te zoeken wie de dader was.

Archer Gray, Killer Films, Paper Street Films en Protagonist Pictures zitten nog steeds achter Captain Dad. Waarschijnlijk zal het niet lang duren voordat we te horen krijgen wie Ferrell vervangt.



NieuwsFilm

meest populair