Harry Potter-kasteel in 'Transformers: The Last Knight'

Harry Potter-kasteel in 'Transformers: The Last Knight'

Uiteraard waren er weer explosies!

De opnames voor Transformers: The Last Knight vinden ondertussen al geruime tijd plaats. Er worden onder meer opnames gemaakt voor een scène die zich afspeelt in het middeleeuwse Engeland. Onder meer King Arthur (Liam Garrigan) en Merlin (Santiago Cabrera) zullen te zien zijn in de film. Mogelijk ook in een kasteel.

Niet geheel opmerkelijk, maar Harry Potter-fans waren er als de kippen bij toen bleek dat er ook opnames plaatsvinden bij Alnwick Castle. Via The Daily Mail verschenen namelijk setfoto's van opnames die voor het kasteel werden gemaakt.

Alnwick Castle is door regisseur Chris Columbus gebruikt om Hogwarts Castle uit te beelden in de eerste twee Harry Potter-films, Harry Potter and the Sorcerer's Stone en Harry Potter and the Chamber of Secrets. Overigens werden ook de serie Downton Abbey en de film Elizabeth (1998) deels opgenomen bij het kasteel.

Overigens zouden acteurs Mark Wahlberg en Anthony Hopkins en onder meer de auto's Hot Rod en Bumblebee aanwezig zijn op de set. Dus de scène speelt zich hoogstwaarschijnlijk (ook) af in de tegenwoordige tijd. Niet geheel onverwacht vonden er op de set enkele expolies plaats.

Pyrotechnic explosion at Alnwick Castle on the set of Transformers: The Last Knight

Een foto die is geplaatst door Andrew T. Mounsey (@andrewmounsey) op



De vijfde Transformers-film van regisseur Michael Bay draait vanaf 22 juni 2017 in de Nederlandse IMAX/3D-bioscoop.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair