Nieuwe tegenslag voor 'The Little Mermaid': Chloë Grace Moretz stopt

En met ook al haar andere filmprojecten.

The Hollywood Reporter meldt dat actrice Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, The Equalizer) voorlopig een time-out neemt. De 19-jarige actrice die op haar 7de begon met acteren heeft al haar filmprojecten afgezegd. Een van die projecten was Universal Pictures' grootse sprookjesfilm The Little Mermaid.

"Ik heb de stekker uit al mijn films getrokken, aangezien ik erachter wil komen wie ik ben en ik wil mezelf weer terugvinden in mijn rollen. Ik realiseer dat ik rustiger aan kan doen," aldus de actrice eerder deze maand tegenover The Hollywood Reporter. Moretz' break van acteren doet haar overigens niet op een luie bank belanden. Ze gaat namelijk door met produceren en ze wil iets gaan doen met tv-series.

Voor wat betreft Universals The Little Mermaid is dit een tweede tegenvaller. Eerder deed Sofia Coppola (The Bling Ring) afstand van de regiestoel. Zij is vervangen door Rebecca Thomas, bekend van Electrick Children.

Daarnaast kondigde Walt Disney dit jaar aan dat zij werken aan een live-action film rond het sprookje van Hans Christiaan Andersen. In 1989 verscheen van Disney de uiterst succesvolle gelijknamige animatiefilm.



NieuwsFilm

meest populair