Algemeen

Nieuwe tegenslag voor 'The Little Mermaid': Chloë Grace Moretz stopt

En met ook al haar andere filmprojecten.

door Bram de Groot om 15:47 in Algemeen
The Hollywood Reporter meldt dat actrice Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, The Equalizer) voorlopig een time-out neemt. De 19-jarige actrice die op haar 7de begon met acteren heeft al haar filmprojecten afgezegd. Een van die projecten was Universal Pictures' grootse sprookjesfilm The Little Mermaid.

"Ik heb de stekker uit al mijn films getrokken, aangezien ik erachter wil komen wie ik ben en ik wil mezelf weer terugvinden in mijn rollen. Ik realiseer dat ik rustiger aan kan doen," aldus de actrice eerder deze maand tegenover The Hollywood Reporter. Moretz' break van acteren doet haar overigens niet op een luie bank belanden. Ze gaat namelijk door met produceren en ze wil iets gaan doen met tv-series.

Voor wat betreft Universals The Little Mermaid is dit een tweede tegenvaller. Eerder deed Sofia Coppola (The Bling Ring) afstand van de regiestoel. Zij is vervangen door Rebecca Thomas, bekend van Electrick Children.

Daarnaast kondigde Walt Disney dit jaar aan dat zij werken aan een live-action film rond het sprookje van Hans Christiaan Andersen. In 1989 verscheen van Disney de uiterst succesvolle gelijknamige animatiefilm.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Liefdesverdriet zeker.

centr1no

Avatar

Goov25 " Liefdesverdriet zeker.
"

Check even wat ze sinds 2005 tot aan nu allemaal gedaan heeft.
Die lijst is langer dan sommige acteurs die al 30 jaar in het vak zitten. En ze is pas 19!

Banned

Avatar

Ik heb de stekker uit al mijn films getrokken, aangezien ik erachter wil komen wie ik ben en ik wil mezelf weer terugvinden in mijn rollen.

Man man man jezelf terug vinden. Kriebels krijg ik ervan als zo iemand tegen mij begint...

horizon

Avatar

Ze heeft door acteren toch wellicht deel van haar jeugd overgeslagen. Kan me voorstellen dat dat parten gaat spelen.

Frietgezicht

Avatar

Ik wil mij graag in haar verplaatsen

Master Of Films

Avatar

Nou euh meid succes met je zoektocht. Zoekt en gij zult vinden.

MisterMarvel

Avatar

Ik probeer mezelf juist al 31 jaar te ontlopen. Schijn een kwal van een vent te zijn namelijk. Tot nu toe lukt het me redelijk.

Master Of Films

Avatar

Nou MisterMarvel, zou maar geen DC films gaan kijken. Dan kom je je eigen echt tegen.

Ed Crane

Avatar

Banned "Man man man jezelf terug vinden. Kriebels krijg ik ervan als zo iemand tegen mij begint..."


Die mensen die daarover tegen jou beginnen, zijn dat ook actrices die al sinds hun 7e in het vak zitten, die een hoogst ongebruikelijk leven leiden, die terwijl ze opgroeien door de media e.d. gevolgd worden die allemaal een mening hebben, waarbij zo'n beetje elke stap die je zet gevolgd en beoordeeld wordt, in een industrie waarin verschillende krachten je bepaalde kanten op willen duwen zodat je voldoet aan een bepaald imago etc. etc. waardoor het heel moeilijk is een beetje normaal zelfbeeld te ontwikkelen?

Ik vind dit eerlijk gezegd een erg intelligente keuze van haar, die laat zien dat ze bezig is met zelfreflectie op een leeftijd waarin dat erg belangrijk is voor de ontwikkeling van een eigen persoonlijkheid.

nieuwslaatste nieuws

meest populair