Algemeen

Disney plant live-action versie 'The Little Mermaid'

Maar over dit project twijfelt de studio.

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
Disney en live-action sprookjes, het blijft een gouden combinatie. De studio boekt succes na succes en lijkt voorlopig niet te willen stoppen met het maken van dit soort films. Nu meldt Deadline dat de studio overweegt het verhaal van de kleine zeemeermin naar het witte doek te brengen. Toch twijfelt men daar nog over.

”Er zijn eerste gesprekken geweest met enkele grote producenten,” schrijft Deadline. Tegelijk twijfelt men omdat Universal Pictures en Working Title eenzelfde project gepland hebben met Chloe Grace Moretz in de hoofdrol. Het is allerminst de intentie van Disney om de underdog te zijn en om die reden twijfelt men.

Disney heeft op dit moment de volgende live-action sprookjes gepland: Cruella, een Maleficent-vervolg, een vervolg op Jungle Book, Tinker Bell, Dumbo, Mary Poppins, Mulan, Winnie the Pooh, Pinocchio en Peter Pan.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arteron

Avatar

Beetje een vreemde reden waarom ze twijfelen... Er komt ook een tweede versie van Jungle Book... Gewoon goed aanpakken!

bornnaughty

Avatar

Arteron "Beetje een vreemde reden waarom ze twijfelen... Er komt ook een tweede versie van Jungle Book... Gewoon goed aanpakken!"


Ik denk eerder dat de reden is dat een live action meermin er vreemd uit gaat zien. Ze gaan dit heel goed moeten doen.

DutchYoda

Avatar

Ik hoop dat ze ooit een live-action Aladin gaan maken.

Roeltje

Avatar

Ed Crane ":Z"


Precies mijn gedachte. Serieus, nog een Peter Pan? Mulan? Dumbo?? Winnie the Pooh??? Tinkerbel???? EEN VERVOLG OP JUNGLE BOOK???

Tot nu toe heb ik alleen Maleficent gezien, maar ik heb niet het idee dat ik deze Disney life-action films ga steunen. Ze krijgen mijn geld wel via Pixar, LucasFilm en Marvel.

NieuwsFilm

meest populair