Script 'Frozen'-vervolg bijna af

Script 'Frozen'-vervolg bijna af

En de stemmen zijn al opgenomen voor de Olaf Christmas Special.

Ondanks dat Frozen drie jaar geleden een gigantische hit bleek te zijn, doet Disney het rustig aan met het geplande vervolg. De studio laat de makers in alle rust aan de vervolgfim werken, om te zorgen dat het een goede film kan worden. Tegenover Collider gaf actrice Kristen Bell een kleine hint over de vooruitgang van het project. En ze onthulde ook nog een klein detail.

"We zijn nog niet begonnen [met opnemen]," aldus Bell. "Ze leggen de laatste hand aan het scenario. Maar we nemen vaak dingen op als die personages. Als het seizoen van de parken veranderd, of dat nou voor Disneyland is, Epcot, of als Japan opengaat, dan nemen we nieuwe stukken op voor onze personages. Maar we zijn nog niet begonnen met de tweede Frozen."

Waar men wel aan werkt is een korte video voor volgend jaar. Het gaat om een "Olaf Christmas special voor volgend jaar. Dat hebben we al opgenomen en het was erg leuk om daar aan te werken." Fans kunnen er dus vanuit gaan dat er in december 2017 enkele nieuwe liedjes komen met Anna, Elsa, Olaf en de rest van de bende.

Er is nog geen releasedatum voor Frozen 2, waarvoor Jennifer Lee en Chris Buck terugkeren als regisseurs.



NieuwsFilm

meest populair