Trailer: Clive Owen terug als The Driver in Neill Blomkamps 'The Escape'!

Trailer: Clive Owen terug als The Driver in Neill Blomkamps 'The Escape'!

BMW Films werkt mogelijk aan een nieuwe reeks korte films.

Met een onverwachte teaser laat BMW weten dat er wordt gewerkt aan de terugkeer van het indrukwekkende The Hire uit 2001 en 2002, waarin Clive Owen de hoofdrol vervulde. Het nieuwe deel heet The Escape!

UPDATE: Nu ook de trailer:


The Hire was een reeks van acht korte online films waarin Owen de rol vervulde van "The Driver", een geheimzinnig BMW-bestuurder die ingehuurd kan worden. De films hadden een eigen verhaal en de productie lag in handen van David Fincher en Ridley en Tony Scott. John Frankenheimer, Ang Lee, Wong Kar Wai, Guy Ritchie, Alejandro González Iñárritu, John Woo, Joe Carnahan en Tony Scott waren verantwoordelijk voor de regie en Madonna, Gary Oldman, Don Cheadle, Mickey Rourke, F. Murray Abraham en James Brown waren in de reeks te zien.

De kans is groot dat je niet of slechts beperkt van The Hire hebt gehoord. De films verschenen online, maar het duurde nog jaren voordat YouTube zijn intreden deed. Video's werden dus op een wat beperktere wijze verspreid.

In onderstaande teaser voor The Escape, welke geregisseerd wordt door Neill Blomkamp (District 9, Chappie), voor wie weet de eerste "aflevering" in een nieuwe reeks. Owen is weer van de partij en andere rollen zijn voor Jon Bernthal, Dakota Fanning en Vera Farmiga. De complete korte film verschijnt op 23 oktober op de website bmwfilms.com. Cool!



NieuwsFilm

meest populair