Brad Pitt & Marion Cotillard vallen voor elkaar in 'Allied' trailer

Brad Pitt & Marion Cotillard vallen voor elkaar in 'Allied' trailer

Wat er dan ook wel of niet achter de schermen gebeurde.

In de nieuwste trailer voor Allied is Brad Pitt te zien als Amerikaanse spion voor het leger, Max Vatan, die in 1942 in Casablanca, tijdens een missie achter vijandige linies om een Duitse ambassadeur te vermoorden, Marion Cotillard tegenkomt in de vorm van Franse verzetsstrijdster Marianne Beausejour.

Wat begint als een nephuwelijk om hun geheime identiteiten in vijandig territorium te beschermen, verandert in echte liefde nadat ze tijdens een banket samen een stel Nazi's neermaaien met machinegeweren, waarna ze in Londen echt trouwen. Want wat is er romantischer dan dat? Een gelukkig einde voor de twee lijkt echter ver weg als blijkt dat ze geheimen voor elkaar hebben gehouden.

Gezien dit verhaal is de timing van de release van de trailer enigszins ongelukkig in verband met dat Angelina Jolie net gaat scheiden van Pitt. Of dat nu wel of niet iets te maken heeft met wat er op de set mogelijk zou gebeurd zijn tussen Pitt en Cotillard, kan het nu gebeuren dat het persoonlijke verhaal straks onlosmakelijk verbonden wordt aan de film. Zoals Mr. & Mrs. Smith inmiddels meer bekend staat om de film waar Pitt en Jolie elkaar ontmoetten en waardoor Pitt's huwelijk met Jennifer Aniston stuk liep, dan om de inhoud of kwaliteit van de film zelf.

De WOII-thriller Allied wordt ondertussen geregisseerd door Robert Zemeckis, de man van de Back to the Future-reeks, Forrest Gump, Cast Away en recentelijk The Walk. Steven Knight schreef het script en baseerde zich daarvoor op een 'waargebeurd verhaal'.



NieuwsFilm

meest populair