Historische scènes 'Assassin's Creed' zijn Spaans gesproken

Historische scènes 'Assassin's Creed' zijn Spaans gesproken

Michael Fassbender spreekt dus ook Spaans.

Dat grote delen van Assassin's Creed zich in het vijftiende eeuwse Spanje af zouden spelen, was al bekend. Acteur Michael Fassbender speelt immers een dubbelrol, waarbij hij een Spanjaard speelt. Tegenover Total Film vertelde regisseur Justin Kurzel iets interessants: de scènes die zich in Spanje afspelen, zijn ook gewoon Spaans gesproken.

"Ik hou ervan dat New Regency het idee omarmde," vertelde Kurzel. "We speelden met het idee om die scènes ook in het Engels te maken, maar het werd heel duidelijk dat als je terug in de tijd ging, je ook het prachtige Spaans wilde spreken. Het voegt iets exotisch en rijks toe aan de film."

Fassbender is in de film Callum Lynch. Door een revolutionaire technologie, kan hij toegang krijgen tot zijn genetische herinneringen en de avonturen van zijn voorouder Aguilar in het vijftiende eeuwse Spanje opnieuw beleven. Callum ontdekt dat hij afstamt van een mysterieus geheim genootschap, de Assassins. Met behulp van de herinneringen, verzamelt hij de nodige kennis om het op te nemen tegen de machtige Templar-organisatie in het heden.

Vanaf 5 januari 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair