Algemeen

Topher Grace in Spider-Man 3

door FilmTotaal op 20.05.2005 om 13:19 in Algemeen
Acteur Topher Grace is toegevoegd aan de cast van de derde Spider-Man film, die in mei 2007 zal verschijnen. Hij vergezelt Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco en Thomas Haden Church.

Grace begon zijn carrière in de televisieserie That 70s Show en speelde zijn eerste filmrol in Steven Soderberghs Traffic. Regisseur Sam Raimi wilde nog niks kwijt over de rol die Grace zal gaan spelen.

[eng]"I couldn't be more excited about the direction we are taking the continuing adventures of Peter Parker. Topher Grace is an extraordinarily talented actor and will be perfect for the complexities of the role we are developing."[/eng]

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Napoleon Dynamite

Avatar

Brak door?Hij had een klein rolletje als verslaafd rijkeluiskindje

Peter

Avatar

Ahum....zo dan... 8-)

Thiver

Avatar

Napoleon Dynamite "Brak door?Hij had een klein rolletje als verslaafd rijkeluiskindje"

Ah, kijk.Ik was al bang dat ik iets gemist had. Ik dacht toch echt dat Benecio Del Toro degene was die met Traffic doorbrak. Smiley face

Rich Art

Avatar

Als je heel (maar dan ook heeeeel) snel kijkt, dan lijkt ie wel een beetje op tobey Maquire...

dingdong

Avatar

Uhm, totaal ander soort acteur.

beetje zeikerig stemmetje dacht ik, maar vond m best goed acteren in 'in good company'.

en speelt heel leuk de rol van sullige zoon in that 70's show

Smart_3,141592

Avatar

Iemand al enig idee wie die misschien zou kunnen gaan spelen?

dyonvbaal

Avatar

Ik vind em wel wat voor eddie brock. Maar ja dan zou venom dus mee gaan doen en dat lijkt me nog niet zo geschikt met al een andere badguy in de film

Peter

Avatar

dyonvbaal "dat lijkt me nog niet zo geschikt met al een andere badguy in de film"

Naar alle waarschijnlijkheid zitten er twee villains in Spider-Man 3

Rich Art

Avatar

Peter "Naar alle waarschijnlijkheid zitten er twee villains in Spider-Man 3"


Zou wel beter zijn. Maar volgens mij zijn deze twee rollen al ingevuld. Toch?

Peter

Avatar

Nee, niet officieel. Haden Church doet mee en speelt een villain, maar meer officiële bevestigingen zijn er wat dat betreft niet. Hij speelt bijna zeker Sandman, en waarschijnlijk is er dus nog een boefje; wellicht Grace...

Pascal78

Avatar

Dan zou het betekenen dat er 3 villains in voor komen, want er waren toch ook al hele sterke geruchten dat Black Cat haar nagels zou laten zien?
Al zou je Cat niet echt als schurk moeten rekenen, dus dan blijven er toch idd 2 schurken over.

Maaaarrrrr..... als je de opmerking van Rich art hierboven leest, dan zou hij weleens gelijk kunnen hebben. Hij lijkt idd beetje op Tobey Maquire, wat in zou kunnen houden dat ze Ben Reilly aka. Scarlett Spider (Peter's kloon) in de strijd kunnen gaan gooien.

Of denk ik nu veels te ver door? :}

Rich Art

Avatar

Want als ik t goed heb begrepen dan speelt Franco toch een ander soort Goblin? dan kom je dus op twee villians.
heb de films gezien, maar geen strip gelezen...

bullet-time

Avatar

Mischien...zijn de 2 villians Sandman (Church) en een 2e Green Goblin (Franco), en zit Grace er alvast in voor deel 4, opbouw van Venom misschien.

enliah

Avatar

Nee, er zitten inderdaad 2 villians in, maar dat zijn the lizard (al geïntroduceerd in deel 2) en inderdaad de hobgoblin (Harry Osborne).
Het is nog niet bekend gemaakt welke rol Grace gaat spelen, maar waarom denkt iedereen meteen aan een badguy. beetje oppervlakkige opvattingen. Alsof de hele cast alleen uit villians bestaat....

Rich Art

Avatar

enliah "Nee, er zitten inderdaad 2 villians in, maar dat zijn the lizard (al geïntroduceerd in deel 2) en inderdaad de hobgoblin (Harry Osborne)..."


Maar het was toch de bedoeling dat de Sandman zijn opwachting ging maken? Dan komen we dus weer op drie. Ben echt even de tel kwijt nu... :?

Thiver

Avatar

Zolang de bad guys maar niet te veel samen gaan werken. Bij de Batman-sequels ergerde mij dit altijd enorm. Ik heb liever dat ze elkaar ook bevechten. :P

silentbob

Avatar

Misschien wordt ie wel de kloon van spiderman....!
Is maar een idee, hoor! Gebeurt in de strip ook. O+

noepie

Avatar

Als Ben Reilly (de Spider-kloon) erin zou komen, lijkt het mij dat Tobey die rol zou vervullen..... O+ In ieder geval, voor een film is het Spider-kloon verhaal onmogelijk in 1 deel te vertellen. Lijkt me erg onwaarschijnlijk dat dit dus zal gebeuren.

nieuwslaatste nieuws

meest populair