Dwayne Johnson in jungle in setvideo 'Jumanji'

Dwayne Johnson in jungle in setvideo 'Jumanji'

En er zijn vier nieuwe castleden & nieuwe details over de film.

Hieronder kan je een eerste video van de set van Jumanji zien. Acteur Dwayne Johnson heeft het duidelijk naar zijn zin: "We zitten diep in de jungle, ik geloof dat ik nieuw land ontdek, dit is zo echt als het maar kan - ik heb geen voedsel en water gehad en vang vissen met mijn blote handen en hallucineer hier en heb geen contact met de buitenwereld..."

Als we de geruchten mogen geloven, spelen Johnson, Karen Gillan, Jack Black en Kevin Hart de rollen van personages uit het bordspel zelf. Helemaal zeker is dat niet, maar dat is wel het beeld dat ontstaat uit wat we tot nu toe over Jumanji weten.

De release van deze film van regisseur Jake Kasdan vindt op 27 juli 2017 plaats.


UPDATE 24/09: Er zijn nog vier nieuwe castleden toegevoegd aan de cast. Dwayne Johnson noemt ze de "Jumanji Juniors" en heeft wat nieuwe plotdetails naar buiten gebracht. De nieuwe castleden zijn Ser'Darius Blain, Madison Iseman, Alex Wolff en Morgan Turner. Over de rol van Johnson & co. kunnen we het volgende vertellen: zij spelen 'avatars' van kinderen die in het echte leven het spel spelen.

Het lijkt er dus op dat deze vier kinderen de alter ego's van die jungle-acteurs zijn. Het verhaal gaat dat Blain de rol van Dr. Smolder Bravestone (Johnson) spelen, Madison Iseman Moose Finbar (Hart), Alex Wolff de rol van Ruby Roundhouse (Gillan) en Turner de rol van Professor Shelly Oberon (Black). Hieronder de foto die Johnson onthulde van de cast.


NieuwsFilm

meest populair