'Rings' opnieuw vertraagd & 'Friday the 13th' flink verplaatst

'Rings' opnieuw vertraagd & 'Friday the 13th' flink verplaatst

Horrorfilms worden vertraagd.

Paramount Pictures heeft het derde deel in de Amerikaanse Ring-reeks opnieuw uitgesteld. Rings moest eigenlijk volgende maand in de Noord-Amerikaanse bioscopen verschijnen, maar staat nu in de boeken voor 3 februari 2017. Daarnaast heeft de studio laten weten dat ook de Friday the 13th-reboot flink is opgeschoven.

Over de reden is niets bekendgemaakt, maar de website Variety geeft aan dat Studio Paramount aanzienlijke verliezen zijn door het floppen van Ben-Hur en de magere prestaties van Star Trek Beyond en Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Gisteren werd al duidelijk dat de studio een dikke $100 miljoen zal moeten inleveren op de toekomstige flop Monster Trucks.



De Ring-film van regisseur F. Javier Gutierrez werd ooit aangekondigd voor november 2015 en werd daarna verplaatst naar april 2016. Nu vindt het vervolg op The Ring (2002) en The Ring Two (2005) voor een derde keer een nieuwe verschijningsdatum.

De zoveelste Friday the 13th-film, dit keer een reboot van vermoedelijk regisseur Breck Eisner, stond oorspronkelijk gepland voor januari volgend jaar, maar zal nu pas rond Halloween 2017 in de bioscopen moeten gaan verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair