Humor

Nike onthult eindelijk échte 'Back to the Future'-schoenen

Binnenkort te koop.

door Bram de Groot om 18:57 in Humor
Al jaren wordt er gewerkt aan échte Back to the Future-schoenen. Dit zijn patas met zelfstrikkende veters. Cool natuurlijk. Na de soort van prototypes die veel weg hebben van de daadwerkelijke film-schoenen, verschijnt nu de HyperAdapt 1.0. Via onderstaande video krijg je een indruk op het modernere schoeisel.

Eén groot nadeel voor de Nederlandse fans: de HyperAdapt 1.0-schoenen komen slechts in een beperkt aantal winkels te liggen en alleen in de States...De specs: De veters moeten met een een soort touch-knopje vastgezet of losgemaakt worden. De HyperAdapt bepaalt zelf of de schoen straks genoeg zit en kan tussendoor ook nog even 'aangetrokken' worden. Het systeem gaat zo'n twee weken mee en moet daarna worden opgeladen, binnen drie uurtjes. Een lampje in de schoenzool geeft aan hoe vol de accu zit.

Kopen? Vanaf 28 november vind je de HyperAdapt 1.0 tijdelijk in het schap en alleen in de Verenigde Staten. De HyperAdapt 2.0 zal ongetwijfeld breder beschikbaar komen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

Je weet al dat de schoenen heel duur zullen zijn als ze er geen prijs bij durven vermelden.

Frietgezicht

Avatar

Ik wacht op de schoenen van Pennywise uit IT maar maybe zijn ze in de nieuwe film nog mooier.

Dubbel-J90

Avatar

Idd wel een klein beetje laat. Maar de schoenen zien er beter uit dan in de film.

meanrat

Avatar

Ook lekker veilig om te dragen met zo'n opvallend licht aan de zijkanten. Het is net geen reclamebord voor "beroof mij".

nieuwslaatste nieuws

meest populair