Een sinister bedrijf maakt mensen iets té bang in 'Fear, Inc.' trailer

Een sinister bedrijf maakt mensen iets té bang in 'Fear, Inc.' trailer

Misschien even goed overwegen of je ze wel wil bellen.

Je moet er maar van houden: bang gemaakt worden. Één van de karakters in Fear, Inc. ziet dat wel zitten, maar het verloopt niet helemaal als gedacht. De komische horror komt uit de geest van Luke Barnett en is geregisseerd door Vincent Masciale. In 2014 brachten ze een korte variant van de film uit, wat naar een volledige speelfilm heeft geleid. Bekijk hieronder de trailer.



Joe is een groot liefhebber van horrorfilms, evenals zijn vriendin Lindsey. Nadat ze een griezelhuis bezoeken, in de hoop bang te worden, krijgt Joe een kaartje in zijn handen geschoven. Erop staat een telefoonnummer en de naam Fear, Inc. - indien geïnteresseerd mag Joe hen benaderen om de schrik van zijn leven te krijgen. Anderen waarschuwen hem echter dat het bedrijf te ver gaat met hun uitvoeringen en gevaarlijk zijn. Joe belt alsnog. In het begin voelt hij zich als een vrolijk kind, maar al snel neemt de griezelshow een huiveringwekkende wending...

Hoofdrolspelers zijn Lucas Neff, Caitlin Stasey, Chris Marquette, Stephanie Drake en Mark Moses. Abigail Breslin vult ook een rolletje in. Electric Entertainment brengt voor de liefhebbers Fear, Inc. in oktober uit via VOD.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair