Chris Cooper is schrijver J.D. Salinger in trailer 'Coming Through the Rye'

Chris Cooper is schrijver J.D. Salinger in trailer 'Coming Through the Rye'

Coming-of-age over een zestienjarige knul die op zoek gaat naar de schrijver achter The Catcher in the Rye.

Het drama Coming Through the Rye vertelt het verhaal van een jongen die een toneelstuk maakt van z'n lievelingsboek The Catcher in the Rye. Daarna besluit hij z'n beklemmende kostschool achter zich te laten en gaat hij naar de bergen van New Hampshire om op zoek te gaan naar schrijver J.D. Salinger (Chris Cooper). De eerste trailer is hieronder te bekijken.

Het waargebeurde Coming Through the Rye gaat over de zestienjarige Jamie Schwartz (Alex Wolff). Hij wil niets liever dan een man van de wereld worden en dit gaat niet lukken op de kostschool waar hij zit. Jamie houdt zich vast aan het geloof dat hij ooit de rol van Holden Caulfield - het complexe en vervreemde hoofdpersonage uit het iconische boek The Catcher in the Rye - zal gaan spelen op Broadway en in films. Hij tovert het boek om tot een toneelstuk en gaat op zoek naar schrijver J.D. Salinger (Cooper). Tijdens dit avontuur ontmoet Jamie een meisje genaamd DeeDee Gorlin (Stefania Owen) en samen komen ze meer te weten over zaken als vriendschap, seks, liefde en verlies.

De rest van de cast bestaat uit Adrian Pasdar en Amy Parrish. Coming Through the Rye, het speelfilmdebuut van regisseur James Steven Sadwith, komt in de Verenigde Staten uit op 14 oktober.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair