Vuurgevechten en veldslagen in teaser 'The Warriors'

Vuurgevechten en veldslagen in teaser 'The Warriors'

Maar meer dan kogels en explosies geeft de trailer nog niet weg.

Meestal weten we al heel veel over een film voordat die uitkomt. Zeker als filmjournalist of als filmliefhebber, en al helemaal als je nieuwsberichten moet schrijven voor een website als FilmTotaal. Van grote Hollywoodfilms lijkt soms alles al bekend gemaakt en vertoond, voor de release van de film, van alle actiescènes in clips tot aan de clou en het einde van het verhaal.

Maar ook van kleinere films uit andere landen is ter promotie toch al ter promotie vrijgegeven wie de film gemaakt heeft, wie er in meespeelt, waar de film over gaat en soms hoe de film gemaakt is. Dus is het zeer zeldzaam om een trailer of teaser tegen te komen over een film waar je niet alleen nog niets over weet, maar waar verder ook nauwelijks informatie over te vinden valt.

De onderstaande teaser voor The Warriors is zo'n uniek geval. De trailer laat een barrage van actie en oorlogssituaties zien, inclusief een zo te zien spectaculair gevecht rondom een brug en veel vuurgevechten en kogelregens. Een muts met rode ster maakt duidelijk dat het hier om het Chinese leger gaat. Maar namen van acteurs of makers worden niet genoemd Verder is de enige info om op af te gaan een releasedatum van 14 oktober 2016 die aan het eind wordt aangekondigd, maar vreemd genoeg is er voor die datum in China of Hong Kong niets te vinden. Ook IMDb schijnt niet op de hoogte te zijn van deze film.



NieuwsFilm

meest populair