Meer over aliens & stormtroopers in 'Rogue One: A Star Wars Story'

Meer over aliens & stormtroopers in 'Rogue One: A Star Wars Story'

En de jonge Valene Kane speelt de moeder van heldin Jyn Erso.

Online zijn er omschrijvingen opgedoken van enkele nieuwe personages in Rogue One: A Star Wars Story. Tevens is bekend wie de moeder speelt van Felicity Jones' heldin Jyn Erso.

Eerder werd al bekend dat Mads Mikkelsen de rol van Jyns vader Galen speelt en nu is onthuld dat Valene Kane (The Fall) de rol speelt van de moeder, Lyra Erso. Dit weet Belfast Live te melden. Opvallend genoeg is Kane vier jaar jonger dan Jones, wat zou betekenen dat ze te zien is in flash backs.

En dan omschrijving van twee nieuwe wezens in Gareth Edwards' Rogue One. De eerste is Moroff, een Gigoran die ingehuurd kan worden om te vechten in de oorlog tussen de rebellen en de Empire.

Bekijk de afbeelding
De tweede buitenaardse is Rebel Commando Pao, afkomstig van Drabata. Pao is een lid van het Rogue One-team en helpt de Death Star-plannen te stelen. Hij heeft een opvallende strijdkreet: "Sa'Kalla!"

Bekijk de afbeelding
En dan ook twee type Stormtrooper. De eerste is de Scarif Stormtrooper Commander. Deze zijn gestationeerd op de geheime Imperial Military basis op Skarif. Het zijn specialisten die patrouilleren over het strand en zullen ongetwijfeld strijden tegen de rebellen.

Bekijk de afbeelding
En als laatste de Hovertank Driver Imperial. Dit is de leider over de gepantserde voertuigen van de Empire en vertrouwt op dikke wand van zijn auto die hem beschermd tijdens de strijd.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair