Mogelijk meer 'Dracula Untold' op komst

Mogelijk meer 'Dracula Untold' op komst

Acteur Luke Evans denkt dat het een kwestie van tijd is.

Met Dracula Untold wilde Universal Studios zijn eigen filmuniversum lanceren rond de monsters waar het de rechten op heeft. De film uit 2014 had een hoofdrol voor Luke Evans en sinds deze uitkwam hebben we vrij weinig meer gehoord over de toekomst van Evans' Dracula. Tegenover Latino Review ging de acteur hierop in.

"Er zijn gesprekken geweest. Ik denk dat het overkoepelende beeld interessanter is voor alle monsters waar zij de rechten op hebben. Maar er wordt over gesproken. Ik weet gewoon niet hoe het zich zal manifesteren. Ik denk dat het er komt en ik denk dat ze op dit moment kijken hoe deze monsters interactie kunnen hebben en samen in dezelfde realiteit kunnen leven. Als ze Captain America in een scène met Thor en Iron Man kunnen stoppen, denk ik dat 't zelfde mogelijk is voor Wolf Man, Invisible Man, de Mummy en Dracula."

Het potentieel is er uiteraard wel, maar het is de vraag of Universal echt verder wil met de Dracula-film uit 2014. De film wist niet bepaald voor gouden bergen te zorgen aan de box office: Dracula Untold kostte 70 miljoen dollar om te maken en bracht uiteindelijk 215 miljoen dollar op. En de ontvangst was niet bepaald goed.

Het meest illustratief is wellicht het feit dat Universal The Mummy als het startpunt aanwijst van zijn filmuniversum. De kans likt dus niet gigantisch groot dat Evans nog eens terugkeert als Dracula, al kan het natuurlijk niet anders of het personage voegt zich uiteindelijk bij Frankenstein, de Mummy en de Wolf Man.



NieuwsFilm

meest populair