Martin Scorseses 'Silence' gaat voor Oscar

Martin Scorseses 'Silence' gaat voor Oscar

Eindelijk een verschijningsdatum bekend.

Eindelijk is er een verschijningsdatum bekend voor Martin Scorseses Silence. De eerste foto verscheen al in mei 2015 en nu is de Noord-Amerikaanse verschijningsdatum gepland op 23 december. De film verschijnt dan in een beperkt aantal zalen. Ergens in januari wordt het drama ook landelijk in de States verspreid. De data geven aan dat Paramount Pictures hoge verwachtingen heeft voor wat betreft het prijzenseizoen.

In het drama, met een script van Jay Cocks (Gangs of New York), staat de missie van Jezuïet Rodrigues (Garfield) centraal. Hij reist af naar het voor buitenlanders gesloten Japan reist om daar het christendom te verspreiden. Er is echter één groot probleem: gelovigen worden actief vervolgd in dat land.

Bekijk de afbeelding
In Silence, gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1966 van Endo Shusaku, zijn de voornaamste rollen voor Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man), Liam Neeson (Taken), Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens), Asano Tadanobu (Thor), Issei Ogata (The Sun), Ciaran Hinds (Bleed For This), Yosuke Kubozuka (Go) en Yoshi Oida (The Pillow Book). De Nederlandse verschijningsdatum lijkt 5 januari 2017 te zien.



NieuwsFilm

meest populair