Liev Schreiber en Naomi Watts na 11 jaar uit elkaar

Liev Schreiber en Naomi Watts na 11 jaar uit elkaar

Het ging al een tijdje niet goed met ze.

Liev Schreiber (tv-serie Ray Donovan) en Naomi Watts (Diana) zijn geen koppel meer, dat hebben ze in een verklaring aan diverse websites onthuld. De 48-jarige Amerikaan en de 47-jarige Brit waren bij elkaar sinds 2005. Ze hebben nooit een huwelijk gesloten, wel hebben ze twee zoontjes: Alexander 'Sasha' Pete (2007) en Samuel 'Sammy' Kai (2008).

Zoals ze in de mededeling vermelden liggen ze al enkele maanden niet meer op één lijn. Begin dit jaar verschenen de eerste scheuren in hun relatie toen ze zelfstandig gingen wonen. "We zijn tot de conclusie gekomen dat de beste weg om verder te gaan als familie, is om te scheiden als koppel. Het is met veel liefde, respect en vriendschap in onze harten dat we uitkijken naar het gezamenlijk opvoeden van onze kinderen." Zoals gewoonlijk vragen ze de pers om afstand te houden.

De laatste keer dat ze samen op beeld zijn vastgelegd was tijdens het Toronto International Film Festival. De oud-geliefden waren aanwezig om hun nieuwste film te promoten: The Bleeder. Ook traden ze samen op in The Painted Veil en Movie 43.

Hun romance begon tijdens een gekostumeerd bal in een kunstmuseum - het klikte meteen. Naomi Watts: "Enkele weken lang spraken we aan de telefoon en e-mailden we. Daarna verzon ik een smoesje om naar New York te komen en de rest is geschiedenis."

NieuwsFilm

meest populair