Justin Theroux over de scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie

Justin Theroux over de scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie

En waarom is hij zo goed met zijn eigen vrouw, Jennifer Aniston?

Inmiddels zijn de legio berichten rondom de scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie een beetje gesust. Het nieuws heeft enigszins begrijpelijk ruimte gemaakt voor Jennifer Aniston-grappen. Per slot van rekening schoof Pitt haar aan de kant voor de vrouw waarvan hij nu gaat scheiden. De 47-jarige Friends-actrice is echter gelukkig getrouwd met Justin Theroux, die momenteel de ronde doet met het promoten van The Girl on the Train.

Hem viel het eveneens op dat zijn vrouw overal op het net te vinden was in de vorm van een internetmeme of een grappige afbeelding. In gesprek met Business Insider heeft hij daar niets over gezegd, maar hij liet wel weten wat hij van het tragische nieuws vond. "Als kind die met een echtscheiding te maken heeft gehad, kan ik enkel zeggen dat het afschuwelijk is voor hun kinderen. En dat is eigenlijk alles wat je er echt over kan zeggen. Het is saai om ergens anders op te reageren. Het zijn mensen die het nu slecht hebben. Dat is vreselijk."

Roddelwebsites smullen ervan. Zij brengen tegelijkertijd niet alleen maar valse roddels de wereld in over Pitt en Jolie, maar ook over Aniston en de 45-jarige Theroux. Zo heeft Gossip Cop moeten rechtzetten dat Aniston haar man niet tot Pitt probeert om te vormen en dat hun huwelijk niet in crisis-mode verkeert. Theroux: "Er is een eindeloze behoefte aan rotzooi, blijkt het. Hoewel sommigen het tegenovergestelde beweren. Er zijn echter belangrijkere zaken om over te discussiëren. Het is choquerend hoeveel ruimte dit in beslag neemt wanneer er grotere problemen in de wereld plaatsvinden."

Lang zijn Theroux en Aniston nog niet getrouwd. Vorig jaar in augustus schonken ze elkaar het jawoord. Aan Entertainment Tonight vertelde de acteur uit The Leftovers hoe het komt dat ze zo goed klikken. "We waarderen elkanders gevoel voor humor, we respecteren elkaar en we schieten samen goed op. Ik weet dat het simpel klinkt, maar het is de waarheid."

Het derde en tevens laatste seizoen van de HBO serie verschijnt ergens in 2017. The Girl on the Train, waarin Emily Blunt de titelrol vertolkt, draait vanaf volgende week in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair