Algemeen

'Nashville'-acteur Keean Johnson bemachtigt grote rol in 'Alita: Battle Angel'

De jonge acteur zal het liefje van Rosa Salazars titulaire personage spelen.

door Zilko Tarici om 09:09 in Algemeen
Volgens The Hollywood Reporter zal Keean Johnson (Nashville, The Fosters) een grote rol spelen in de langverwachte scifi-film Alita: Battle Angel. Hij zal de rol spelen van het liefje van Rosa Salazars titulaire personage. De naam van Johnsons personage is Hugo, een jonge kerel die Alita zal leren om het futuristische gladiatorenspel Motorball te spelen.

Johnson zal in de film te zien zijn naast Oscar-winnaar Christoph Waltz, Jackie Earle Haley en Ed Skrein, die de schurk Zapan speelt.

Alita: Battle Angel speelt zich af in de 26e eeuw en vertelt het verhaal van Alita, een vrouwelijke cyborg die haar geheugen is verloren en wordt gevonden op een vuilnisbelt. De hernieuwde Alita, die zich alleen nog haar uitgebreide martial arts-training kan herinneren, moet nu dienst doen als een krijger die beruchte criminelen moet uitschakelen. Ook zien we hoe de jonge Alita zichzelf en de liefde ontdekt.

James Cameron ontwikkelt de manga-verfilming al meer dan een decennium, maar wegens de pre-productie van wel vier Avatar-sequels heeft hij de regie van de film overgedragen aan Sin City-regisseur Robert Rodriguez.

De opnames van Alita: Battle Angel gaan volgende maand van start in de Amerikaanse stad Austin (de thuisbasis van Rodriguez). Cameron en Jon Landau produceren de film voor Fox via hun productiemaatschappij Lightstorm Entertainment.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

11qqaazz

Avatar

Deze film gaat floppen.....

nieuwslaatste nieuws

meest populair