Angelina Jolie in gesprek voor hoofdrol in 'Shoot Like a Girl'

Angelina Jolie in gesprek voor hoofdrol in 'Shoot Like a Girl'

Gebaseerd op de autobiografie van de heldhaftige luchtmachtpiloot Mary Jennings Hegar.

Ondanks alle huidige problemen in het privé-leven van Angelina Jolie, heeft de actrice volgens The Hollywood Reporter haar zinnen gezet op de hoofdrol in Shoot Like a Girl, een verfilming van de nog te verschijnen biografie van Air Force Major Mary Jennings Hegar. De volledige titel van het boek is Shoot Like a Girl: One Woman's Dramatic Fight in Afghanistan and on the Home Front en de inhoud wordt als volgt omschreven:

Op 29 juni 2009 werd majoor Mary Jenning 'MJ' Hegar neergehaald tijdens een Medevac-missie gedurende haar derde tour in Afghanistan. Ondanks haar verwondingen nam ze het op tegen de vijand en redde ze de levens van haar bemanning en de patiënten aan boord. Niet lang na deze heldhaftige episode raakte ze echter verwikkeld in een andere strijd; ervoor zorgen dat vrouwen op de frontlinies het respect krijgen dat ze verdienen...

Shoot Like a Girl is een productie van TriStar. Het script werd geschreven door Frank Baldwin. Nicole Brown zal het project samen met Hannah Minghella overzien voor TriStar. Naar een regisseur wordt momenteel gezocht.



NieuwsFilm

meest populair