'Fast and Furious 8' wordt "hengstenbal" met krachtigste slechterik ooit

'Fast and Furious 8' wordt "hengstenbal" met krachtigste slechterik ooit

De slecherik wordt gespeeld door Charlize Theron.

Actrice Michelle Rodriguez is volgend jaar te zien in het achtste deel in de zeer succesvolle Fast & Furious-franchise. Ze is in de reeks één van de belangrijke vrouwelijke personages en hoopt dat er meer vrouwelijke personages te zien zullen zijn in de volgende delen in de reeks.

"Om ervoor te zorgen dat ik ook onderdeel wordt voor de volgende delen in de franchise moeten ze meer vrouwen aantrekken," aldus Rodriguez tegenover CBS8. "Ik bedoel, het is nu een hengstenbal. Ik wil meer vrouwelijke energie. Er moeten meer vrouwen zijn aan de goede kant."

Ook zei ze kort iets over de slechterik in Fast 8, Charlize Therons Cipher. "We gaan er dit keer hard tegenaan. Ik vind Charlize Theron de meest krachtige slechterik die de franchise is tegengekomen."

In meerdere F&F-films is Rodriguez te zien als het personage Letty Ortiz, het oogappeltje van Dom Toretto, de rol van de voornaamste hoofdrolspeler Vin Diesel. F. Gary Gray's Fast & Furious 8 is vanaf 13 april te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair