Dakota Fanning en model Jamie Strachan uit elkaar

Dakota Fanning en model Jamie Strachan uit elkaar

En hoe zou de 22-jarige haar volgende geliefde willen vinden?

Actrice/model Dakota Fanning (War of the Worlds, Brimstone) is weer vrijgezel. Tegenover het blad Town & Country heeft ze onthuld niet meer samen te zijn met de 35-jarige Jamie Strachan - eveneens een model, afkomstig uit Groot-Brittannië. Ze waren een item sinds eind 2013. Toen werden ze hand in hand op beeld vastgelegd terwijl ze New York City verkenden.

Fanning (22 jaar) sprak er verder niet over en noemt zichzelf in het interview een persoon die op haar privacy gesteld is. Daarnaast: "Ik ben opgegroeid door zeer traditionele zuidelijke ouders met zuidelijke manieren. Je deelt je vuile was niet met mensen die geen familie of vrienden zijn."

Ondanks de relatie die enkele jaren standhield is ze geen liefhebber van daten. Zo vertelt ze over de eerste dates: "De manier waarop ik liever iemand ontmoet is via een vriend. In het algemeen vind ik dates weerzinwekkend. We zitten dan, stellen elkaar allerlei vragen en doen alsof we een maaltijd eten. Het voelt zo ongemakkelijk aan."

De zus van actrice Elle Fanning acteert al zestien jaar. Één van de eerste acteerklussen die ze aanpakte was voor een aflevering in de sitcom Spin City, waarin Charlie Sheen een hoofdrol vertolkte na het afscheid van Michael J. Fox. Fanning sprak over hun goedaardige ontmoeting: "Hij gaf me een gesigneerde portretfoto van zichzelf. Ik geloof dat erop stond: Keep it real. Maar real was gespeld als reel, zoals een film reel. Ik vond hem geweldig. Hij gaf alle kinderen een portretfoto. Dat was echt vriendelijk van hem om te doen."



NieuwsFilm

meest populair