Jamie Foxx wraakt erop los in trailer 'Sleepless'

Jamie Foxx wraakt erop los in trailer 'Sleepless'

Komt niet aan zijn zoon.

De afgelopen periode was hij wat minder te zien in grote Hollywood blockbusters, maar volgend jaar is Jamie Foxx (The Amazing Spider-Man 2, Django Unchained) weer helemaal terug. Hieronder zie je de trailer voor Sleepless, een actiefilm van Zwitserse regisseur Baran bo Odar (Das letzte Schweigen) en Open Road Films.

In Sleepless speelt Foxx de undercover Las Vegas-politieagent Vincent Downs. Hij raakt betrokken bij een web van corruptie waarbij agenten en de maffia betrokken zijn. Als een overval misloopt wordt de zoon van Downs ontvoerd door een groep moorddadige gangsters. In een nacht zonder slaap moet hij zijn zoon redden, wegblijven van een intern politie-onderzoek en afrekenen met de ontvoerders.


Een andere belangrijke rol is Michelle Monaghan (Source Code, True Detective) en bijrollen worden ingevuld door Gabrielle Union (Top Five, Bad Boys II), rapper T.I. (Ant-Man), Dermot Mulroney (The Grey, Mozart in the Jungle), Scoot McNairy (Batman v Superman, Argo) en David Harbour (Suicide Squad, End Of Watch). Vanaf 23 februari in de Nederlandse cinema's.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair