Algemeen

'Ocean's 8' komt in zomer 2018 uit in de bioscoop

Spin-off met Sandra Bullock en Cate Blanchett in de hoofdrollen neemt het op tegen Transformers: Bumblebee.

door Jim Pedd om 09:39 in Algemeen
Ocean's 8 heeft eindelijk een releasedatum gekregen. De geheel vrouwelijke spin-off van Ocean's Eleven gaat in de Verenigde Staten op 8 juni 2018 in première. Dat is dezelfde datum als de Transformers spin-off rond Bumblebee. Toch zullen de films elkaar vermoedelijk niet heel erg in de weg lopen: de ene is een actiekomedie en de ander een traditionelere blockbuster.

In Ocean's 8 zien we hoe de zus (Sandra Bullock) van Danny Ocean (George Clooney) samen met haar rechterhand (Cate Blanchett) een team van boeven vormt om een peperdure halsketting te stelen van een kwaadaardige gallerij-eigenaar.

Naast Bullock en Blanchett spelen ook Sarah Paulson, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling en Awkwafina rollen. De opnames gaan deze maand nog van start in New York, en er zal geen cameo zijn voor Clooney. De deur staat wel open voor Clooney om in eventuele vervolgfilms te zien te zijn.

De film wordt geregisseerd door [url=]Gary Ross[/url].

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TheMorry

Avatar

" De deur staat wel open voor Clooney om in eventuele vervolgfilms te zien te zijn" Juist. En we weten allemaal dat Sandra Bullock geen sequel films meer maakt.

NieuwsFilm

meest populair