Algemeen

Nieuwe poster en foto's Luc Bessons 'Valerian and the City of a Thousand Planets'

Tijdens de New York Comic Con van komend weekend worden bezoekers op de eerste beelden getrakteerd.

door Zilko Tarici om 12:04 in Algemeen
Tijdens de jaarlijkse New York Comic Con van komend weekend zal regisseur Luc Besson (Lucy, Leon, The Fifth Element) de eerste bewegende beelden onthullen van zijn nieuwe scifi-epos Valerian and the City of a Thousand Planets. Tot die tijd moeten we het doen met een nieuwe poster en foto's van de film, waarin de hoofdrollen worden gespeeld door Cara Delevingne en Dane DeHaan. De poster en foto's kun je natuurlijk hieronder bekijken.

Delevingne en DeHaan worden in Valerian vergezeld worden door acteurs zoals Clive Owen, Ethan Hawke en Grammy Award-winnaars Herbie Hancock en Rihanna. Deze verfilming van Pierre Christin en Jean-Claude Mezieres' graphic novels laat zien hoe de mensheid in de 28e eeuw tijdreizen ontdekt en agenten erop terugstuurt in de tijd om de geschiedenis te beschermen.

Luc Besson (Lucy, The Fifth Element) regisseerde de film, die de duurste productie is die gemaakt werd door Bessons productiemaatschappij EuropaCorp. De oorspronkelijke stripreeks werd meer dan 10 miljoen keer verkocht en naar 21 talen vertaald. Valerian moet onze bioscopen bereiken in juli 2017.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Persoonlijk vind ik dat Luc Besson regie touch is verdwenen na The Fifth Element met een kleine uitzondering van Adèle. Dieptepunt was Lucy. Met Valerian komt hij weer terug met Mézières. Alleen jammer dat Giraud niet meer leeft. Hij had wellicht met deze productie meegedaan. Ik kijk er wel naar uit. Smiley face

Goov25

Avatar

Dane DeHaan is een goede acteur, Cara Delevingne een slechte actrice, en Luc Besson heeft zowel pareltjes als bagger afgeleverd. Dit kan dus alle kanten op gaan ;)

Wommel

Avatar

Guys guys.... de beste man heeft Leon gemaakt..... die kan bij mij nooit meer wat fout doen...

Master Of Films

Avatar

Ja hij heeft Léon: The Professional gemaakt, maar ook andere topfilms zoals Subway, Le grand bleu & Nikita. Maar dat maakt hem geen God. Net zoals grootmeesters Spielberg, Nolan & Coppola hebben zoals the great klassiekers als ware strontfilms. En stront blijft stront hoe mooi je het verpakt.

Maar Wommel, ik bewonder wel jou positiviteit Smiley face

Ed Crane

Avatar

Guys guys.... de beste man heeft The Fifth Element gemaakt..... die kan bij mij nooit meer wat fout doen...

Master Of Films

Avatar

Gelukkig ben ik wat kieskeurig dan die 2 positivo's
Maar aan de andere kant benijd en bewonder ik ze wel met hun positieve instelling. Ik ga het ook proberen. Here goes. Wish me luck.

Guys guys.... de beste man heeft Malavita gemaakt..... die kan bij mij nooit meer wat fout doen...

Damn, het werkt. Volgende uitdaging...Yin yoga voor mijn rechterteentje. Maar voor ik dat doe, eerst een Bavaria en Valerian in mijn agenda zetten.

Deweb

Avatar

Besson heeft weinig gemaakt en des te meer geschreven. Zijn productie is relatief hoog en daardoor ook sterk wisselend van kwaliteit. Van titels die op het geniale afgaan zoals Léon, The Fifth Elementh, Taxi 1 en het vrij recente Les Adventures de Adele Blanc-Sec, tot middelmatige films zoals Lucy, From Paris with Love, de remake van Taxi, Colombia etc. etc.

Het kan dus alle kanten op. Maar mijn interesse is er wel, misschien wel juist door die wisselende kwaliteit die nog nooit écht beneden peil was naar mijn mening.

Sunspot

Avatar

Miauwww!!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair