Steven Seagal kondigt 'Under Siege 3' aan

Steven Seagal kondigt 'Under Siege 3' aan

Eindelijk is het derde deel onderweg.

Voor de fans van Steven Seagal groot nieuws. Via Twitter heeft de actieheld aangekondigd dat er wordt gewerkt aan het script voor Under Siege 3, het vervolg op de eerste twee films Under Siege (1992) en Under Siege 2: Dark Territory (1995). Er wordt al jaren gesproken over het derde deel.

In Under Siege 3 keert Seagal terug in de rol van onverwoestbare oud-Navy SEAL Casey Ryback die in de twee films slechts eenmaal bloedde. Geen van zijn vele tientallen tegenstanders bleek sterk genoeg om hem te breken.



In de eerste film werkt hij als kok op een Noord-Amerikaanse oorlogsschip dat wordt overgenomen door terroristen onder leiding van Tommy Lee Jones' William Strannix en zijn rechterhand Commander Krill, gespeeld door Gary Busey. De tweede film speelt zich voornamelijk af op een trein.

Het eerste deel bracht bij een productiebudget van $35 miljoen een fraaie $156,6 miljoen op. Deel 2 kostte $60 miljoen en kwam niet verder dan $104,3 miljoen. Dit uiteraard exclusief de vele miljoenen via de verhuur en verkoop van de VHS-uitgave. Verdere details over Under Siege 3 zijn onbekend.

Overigens wordt Seagal de afgelopen periode ook in verband gebracht met de rol van de slechterik in The Expendables 4 en staat ook Above the Law 2 gepland.



NieuwsFilm

meest populair