Algemeen

Steven Seagal kondigt 'Under Siege 3' aan

Eindelijk is het derde deel onderweg.

door Bram de Groot om 16:05 in Algemeen
Voor de fans van Steven Seagal groot nieuws. Via Twitter heeft de actieheld aangekondigd dat er wordt gewerkt aan het script voor Under Siege 3, het vervolg op de eerste twee films Under Siege (1992) en Under Siege 2: Dark Territory (1995). Er wordt al jaren gesproken over het derde deel.

In Under Siege 3 keert Seagal terug in de rol van onverwoestbare oud-Navy SEAL Casey Ryback die in de twee films slechts eenmaal bloedde. Geen van zijn vele tientallen tegenstanders bleek sterk genoeg om hem te breken.In de eerste film werkt hij als kok op een Noord-Amerikaanse oorlogsschip dat wordt overgenomen door terroristen onder leiding van Tommy Lee Jones' William Strannix en zijn rechterhand Commander Krill, gespeeld door Gary Busey. De tweede film speelt zich voornamelijk af op een trein.

Het eerste deel bracht bij een productiebudget van $35 miljoen een fraaie $156,6 miljoen op. Deel 2 kostte $60 miljoen en kwam niet verder dan $104,3 miljoen. Dit uiteraard exclusief de vele miljoenen via de verhuur en verkoop van de VHS-uitgave. Verdere details over Under Siege 3 zijn onbekend.

Overigens wordt Seagal de afgelopen periode ook in verband gebracht met de rol van de slechterik in The Expendables 4 en staat ook Above the Law 2 gepland.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

EntertainmentWatcher

Avatar

Hoewel ik er erg naar uitkijk, misschien tijd voor een goede Dieet-kuur?

Shifty777

Avatar

Zal wel onder het rijtje direct-to-dvd gaan vallen.

Decepticon

Avatar

Laat hem dan maar eens gaan trainen, zodat hij in vorm raakt en afvalt. De eerste film is een goede film, het 2e deel niet, maar was nog wel weg te slikken.
Dit kan een kleine comeback worden voor Seagal, maar ik ben ook bang dat het gewoon een slechte direct-to-dvd film wordt.

The Expendables 4 heb ik al 2 jaar niks meer over gehoord. Wordt er wel eens aan die film gewerkt?? Volgens mij komt door er niet meer.

Master Of Films

Avatar

Juuuh Opa Ryback keert terug. Kan niet wachten op de VHS uitgave.

Frietgezicht

Avatar

Dan krijg je net als Willis in Die Hard 5 een acteur die gewoon zichzelf speelt in een matige film.
En Casey was al nooit een John McClane.

Dinomite

Avatar

Yes! Haha dit word heerlijk. Nu al zin in! Ik hoop dat dit geen dtv flick word maar een heuze productie waar seagal wel zijn best voor doet.

nietselam

Avatar

Idd trainen en voor 1 keer eens geen b of c regisseur aanstellen.
Dan ook nog eens een cast erbij die wel kan acteren en een leuk verhaal met een echt vechtende seagull dan zie ik nog een kleine kans dat het wat word.

Master Of Films

Avatar

Misschien dat Willis ook langs wilt komen in die film, voor een paar miljoen natuurlijk.

audience

Avatar

Belachelijk idee. Die vent is veel te oud en dik.

MikeyMo

Avatar

Dit nieuws was in 2001 nog cool geweest, nu wordt het ongetwijfeld een DTV flick waarin hij een beetje rondhobbelt en we al blij mogen zijn als hij zelf als zijn dialoog opneemt.

Kamajiisama

Avatar

Idd...eerst afvallen Steven en dan mogen de
Crash "Mep" Dummies in de rij staan voor jou .

nieuwslaatste nieuws

meest populair