Robert De Niro over Donald Trump

En laat er niet veel van heel...

Het is niet de eerste keer dat iemand uithaalt naar Donald Trump en het zal zeker ook niet de laatste keer zijn (zo zijn er al talloze berichten geweest van bekendheden die duidelijk hebben gemaakt dat ze tegen Trump zijn) maar Robert De Niro gaat nog een behoorlijke stap verder dan de meesten. De Hollywood legende, o.a. bekend van klassiekers zoals Taxi Driver, Once Upon a Time in America en Goodfellas, is de laatste jaren toch wel wat feller gaan reageren op kritiek en andere dingen die hem niet aanstaan, waaronder nu ook de mogelijke verkiezing van presidentskandidaat Donald Trump.

De tweemaal met een Oscar bekroonde acteur heeft Trump namelijk ongenadig hard onderuitgehaald in een video die hij onlangs plaatste op sociale media. Hij zei o.a. dat Trump ''ongelooflijk stom is''. En hij gaat verder; ''Hij is een nietsnut, hij is een hond, een varken, een oplichter die geen idee heeft waarover hij praat. Hij doet zijn huiswerk niet en het boeit hem ook allemaal niet. Hij denkt dat het allemaal maar een spelletje is, betaalt geen belasting. Het is gewoon een idioot''.

Maar De Niro was nog niet klaar met hem: ''Hij is een nationale ramp en een schande voor dit land. Het maakt me zo ongelooflijk kwaad dat ons land tot het punt is gekomen dat deze idioot zo ver heeft kunnen komen. Hij zegt dat hij graag mensen in het gezicht wil slaan? Nou, ik zou het fijn vinden hem eens in het gezicht te slaan. Is dit iemand die we als President willen? Ik denk het niet''.

''Waar ik om geef is wie aan het hoofd van dit land staat en waar ik me grote zorgen om maak is dat het nu wel eens de verkeerde kant uit zou kunnen gaan met iemand als Donald Trump. Als je geeft om je toekomst, stem dan voor je toekomst''.

Trump gaat trouwens sinds gisteren ook -alweer- flink door het stof vanwege vrouwonvriendelijke uitspraken.



NieuwsFilm

meest populair