Ron Perlman: 'Hellboy 3' definitief van de baan

Ron Perlman: 'Hellboy 3' definitief van de baan

Er wordt niet meer over gesproken.

Na jaren lobbyen en zijn hoop uitspreken over een Hellboy 3, lijkt het erop dat Ron Perlman het opgegeven heeft. Tegenover Screenrant vertelde de acteur dat er niet meer over gesproken wordt en dat het erop lijkt dat de film er niet zal gaan komen.

"We hebben het daar niet meer over," aldus Perlman, die toegaf dat hij al tijden niet meer met regisseur Guillermo del Toro gesproken heeft over een mogelijke derde film. "Dat komt doordat hij druk is en ik het druk heb. Misschien komt er een dag dat we zeggen 'Hey, laten we het doen', maar op dit moment zijn we tevreden met de andere werelden die we mogen ontdekken."

De afgelopen jaren liet Perlman zeer regelmatig weten dat hij de film wilde maken. Hij plaatste op Twitter regelmatig berichten over de film en riep fans op druk te zetten op de studio's om de film gemaakt te krijgen. Maar ondertussen lijkt dus ook Hellboy zelf de hoop verloren te hebben.

De franchise werd in 2004 gelanceerd met Hellboy, een positief ontvangen maar weinig succesvolle film. Desondanks kreeg deze vier jaar later met The Golden Army een vervolg, dat het aan de box office in elk geval beter deed dan het origineel. Ondanks dat Del Toro en Perlman het verhaal van Hellboy bedacht hadden als trilogie, kregen ze die kans niet van filmstudio



NieuwsFilm

meest populair